Eten en drinken

Geniet van verse gerechten die je smaakpapillen verwennen. Start je dag met een heerlijk ontbijtbuffet vol huisgemaakte lekkernijen. Bij mooi weer kun je buiten ontbijten in de sfeervolle patio. Voor lunch en diner bieden we ook smakelijke opties aan!

Ontbijt

Iedere ochtend tussen 8.30 uur en 10.00 uur verzorgen wij een ontbijtbuffet zodat je vol energie aan de dag kunt beginnen! Het ontbijtbuffet bestaat uit lokale en huisgemaakte producten en vers brood van de plaatselijke bakker. Geniet van de versgeperste jus d’orange, thee of de versgemalen koffie.

Diner

De B&B verzorgt geen diner op dagelijkse basis. In overleg is het mogelijk een tapasavond of een BBQ te reserveren op het dakterras of bij het zwembad.

Honesty bar

In de honesty bar zijn extra Nespresso koffiecups, water, frisdranken, bier en wijn te vinden. Bij vertrek kunnen de genuttigde drankjes afgerekend worden.

Restaurants

Bar Venecia is de enige voorziening in Pinos del Valle waar je terecht kunt voor drankjes en tapas gerechten. Sinds kort hebben ze een menukaart.

Op een kwartiertje  rijden kun je terecht bij verschillende restaurants in Durcal of andere dorpjes in de buurt.

Restaurants in de directe omgeving


Cafe Bar Venecia, de dichtstbijzijnde bar, de enige in Pinos del Valle. Bij een drankje krijg je een gratis taps hapje. Ook kun je aanschuiven voor het menu van de dag.
Calle Eras 42, 18658 Pinos del Valle

Meson La Buhardilla, Spaans restaurant. Geopend donderdag, vrijdag en zaterdagavond van 19.30-23.00. Voor lunch iedere dag geopend van 13.00- 16.00 uur.
Plaza Magnolios s/n, 18650 Dúrcal
https://www.tripadvisor.es/Restaurant_Review-g608989-d4052549-Reviews-La_Buhardilla-Durcal_Province_of_Granada_Andalucia.html

La Bunny, pizzeria. Lekker en niet duur. Ze hebben een gezellige binnentuin en serveren ook andere eenvoudige gerechten zoals pasta en hamburgers.Geopend van donderdag tot en met zondag van 20.00-23.30.
Calle Estación 14 Dúrcal
http://labunny.es/

Bio Durcal Hier kun je traditionele gerechten eten voor een wat hogere prijs, bereid met biologische en lokale producten.
http://www.elmolinodelpuente.com/index.php/restaurante

La Tasca, zowel internationale gerechten en traditionele pizza’s terwijl je uitkijkt over de Sierra Nevada. Geopend van donderdag tot en met zondag. In het weekend ook voor de lunch.
Calle Larga 36

Los Naranjos, een erg bekend restaurant in de omgeving met Spaanse keuken en met een mooi uitzicht over de vallei. Het ligt aan een wandelroute. Dus goed te combineren met een mooie wandeling. Los Naranjos is op woensdag gesloten. De rest van de week is het geopend van 13.00- 22.00 uur.
Avenida del Valle, 32, 18658 Melegís
https://www.tripadvisor.es/Restaurant_Review-g2569031-d3685138-Reviews-Restaurante_Los_Naranjos-Melejis_Province_of_Granada_Andalucia.html

Meson Depensa del Valle in Restábal, parkeer boven in het dorp en loop vervolgens naar beneden, houdt links aan voorbij de Coviran supermarkt. De gerechten zijn Spaans/mediterraan. Het restaurant heeft geen terras. Op dinsdag is het gesloten.
Boven het restaurant is Bar Jovi. Voor een drankje drinken en tapas eten of a la carte.
Calle Santa Ana 5 Restábal, 18658
https://www.tripadvisor.es/Restaurant_Review-g1047539-d2098825-Reviews-Meson_La_Despensa_del_Valle-Lecrin_Valley_Province_of_Granada_Andalucia.html

Restaurante Asador Parque, een war duurder grill restaurant. Het is geopend van donderdag tot en met dinsdag voor de lunch van 12.00-17.00 uur en dan voor het diner vanaf 19.30 uur.
Avenida Alpujarra 44, 18420 Lanjarón
https://www.tripadvisor.nl/Restaurant_Review-g608983-d8601261-Reviews-Restaurante_Asador_Parque-Lanjaron_Province_of_Granada_Andalucia.html

La casita de papel, aan het begin van Lanjarón, links van de doorgaande weg net achter de ‘Alpujarra gate’. Restaurant met Spaanse gerechten. Het restaurant is geopend iedere dag van de week vanaf 9.00 uur tot middernacht. Het biedt parkeergelegenheid en toegang tot één van Lanjaróns fonteinen.

Restaurant la Alcadima, te vinden bij het hotel La Alcadima. Lekker en goed. Het is dagelijks geopend van 14.00 tot 22.00.

×
Boeken