Eten en drinken

Verwen de innerlijke mens met verse gerechten. Begin de dag met een heerlijk ontbijtbuffet met veel huisgemaakte producten. Zodra het weer het toelaat kun je lekker buiten ontbijten in de patio. Ook aan de lunch en het diner is gedacht!

Ontbijt

Iedere ochtend tussen 8.30 uur en 10.00 uur verzorgen wij een ontbijtbuffet zodat je vol energie aan de dag kunt beginnen! Het ontbijtbuffet bestaat uit lokale en huisgemaakte producten en vers brood van de plaatselijke bakker. Geniet van de versgeperste jus d’orange, thee of de versgemalen koffie.

Diner

De B&B verzorgt geen diner op dagelijkse basis. In overleg is het mogelijk een tapasavond of een BBQ avond op het dakterras te reserveren.

Honesty bar

In de honesty bar zijn extra Nespresso koffiecups, water, frisdranken, bier en wijn te vinden. Bij vertrek kunnen de genuttigde drankjes afgerekend worden.

Restaurants

Bar Venecia is de enige voorziening in Pinos del Valle waar je terecht kunt voor drankjes en tapas gerechten. Sinds kort hebben ze een menukaart.

Voor restaurants is een korte autorit noodzakelijk. Op 15 minuten rijden zijn in de omringende dorpen verschillende restaurants te vinden, van pizza tot traditioneel Spaans eten. Voor elk wat wils!

Restaurants in de directe omgeving


Cafe Bar Venecia is de dichtstbijzijnde bar bij Casa del Patio. De bar biedt gratis tapas bij elk gekocht alcoholisch drankje. Er is geen menu!
Calle Eras 42, 18658 Pinos del Valle

Meson La Buhardilla een restaurant met Spaanse keuken. Geopend donderdag, vrijdag en zaterdagavond van 19.30-23.00. Voor lunch iedere dag geopend van 13.00- 16.00 uur.
Plaza Magnolios s/n, 18650 Dúrcal
https://www.tripadvisor.es/Restaurant_Review-g608989-d4052549-Reviews-La_Buhardilla-Durcal_Province_of_Granada_Andalucia.html

La Bunny is een informele pizzeria. Niet duur wel erg lekker. Naast pizza’s hebben ze ook hamburgers, pasta en belegde broodjes. Bij mooi weer zit je erg gezellig in de besloten binnentuin. Geopend van donderdag tot en met zondag van 20.00-23.30.
Calle Estación 14 Dúrcal
http://labunny.es/

Bio Durcal onderdeel van een hotel. Serveert traditionele gerechten in de hogere prijsklasse. Alle gerechten worden bereid met biologische en lokale producten.
http://www.elmolinodelpuente.com/index.php/restaurante

La Tasca, geniet van internationale gerechten en traditionele pizza’s gebakken in een houtoven bij een fantastisch uitzicht over de Sierra. Geopend van donderdag tot en met zondag. In het weekend ook voor de lunch.
Calle Larga 36

Los Naranjos is een begrip in de omgeving! Het is een restaurant met Spaanse keuken. Vanaf het terras heb je een mooi uitzicht over de vallei. Het restaurant ligt aan een wandelroute. Eerst wandelen en dan lekker eten is een optie! Los Naranjos is op woensdag gesloten. De rest van de week is het geopend van 13.00- 22.00 uur.
Avenida del Valle, 32, 18658 Melegís
https://www.tripadvisor.es/Restaurant_Review-g2569031-d3685138-Reviews-Restaurante_Los_Naranjos-Melejis_Province_of_Granada_Andalucia.html

Meson Depensa del Valle ligt aan je rechterhand als je door het dorp rijdt. Om te parkeren rijdt door naar boven en parkeer daar. Loop vervolgens naar beneden, houdt links aan voorbij de Coviran supermarkt. De gerechten zijn Spaans/mediterraan. Het restaurant heeft geen terras. Op dinsdag is het gesloten.
Boven het restaurant is Bar Jovi. Hier kun je een drankje drinken en tapas eten maar ook van de kaart van het restaurant bestellen.
Calle Santa Ana 5 Restábal, 18658
https://www.tripadvisor.es/Restaurant_Review-g1047539-d2098825-Reviews-Meson_La_Despensa_del_Valle-Lecrin_Valley_Province_of_Granada_Andalucia.html

Restaurante Asador Parque is een modern wat duurder grill restaurant. Het is geopend van donderdag tot en met dinsdag voor de lunch van 12.00-17.00 uur en dan voor het diner vanaf 19.30 uur.
Avenida Alpujarra 44, 18420 Lanjarón
https://www.tripadvisor.nl/Restaurant_Review-g608983-d8601261-Reviews-Restaurante_Asador_Parque-Lanjaron_Province_of_Granada_Andalucia.html

La casita de papel ligt aan het begin van Lanjarón aan de linkerkant van de doorgaande weg net achter de ‘Alpujarra gate’. Ze hebben een menu van de dag met Spaanse gerechten, veelal gegrild vlees en vis. Het restaurant is geopend iedere dag van de week vanaf 9.00 uur tot middernacht. Het biedt parkeergelegenheid en toegang tot één van Lanjaróns fonteinen.

Restaurant la Alcadima hoort bij het gelijknamige hotel. Het is dagelijks geopend van 14.00 tot 22.00. De kaart bestaat uit verfijnde verse gerechten.

×
Boeken