De B&B als vakantiehuis

Het vakantiehuis heeft 4 kamers, voor maximaal 9 personen, en is gelegen in Pinos del Valle, een pittoresk wit dorp in Andalusië. De villa biedt modern comfort in een typisch Andalusische sfeer.

De kamers

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, goede Wifi-ontvangst, een badkamer en-suite en een kluisje. Twee van de kamers hebben een eigen terras en vanaf het grote dakterras kun je genieten van spectaculaire uitzichten. Op dit dakterras staat ook een grote tafel met banken en stoelen. Ook heeft het dakterras een keukenblokje en een BBQ. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van de gezellige woonkamer op de begane grond.

Alle kamers

In de omgeving

Vanuit het huis kan men gaan wandelen, fietsen, een heerlijk dagje naar het strand, kleine witte dorpjes bezoeken of een dagje golfen, padellen, paardrijden, surfen, suppen, zeilen. Een dag naar Granada met het wereldberoemde Alhambra is ook een absolute aanrader.

Zowel Granada als ook de authentieke Spaanse badplaats Salobrena zijn in een half uur te bereiken. Net als de prachtige authentieke Moorse witte dorpjes van de Alpujarras, gelegen in de Sierra Nevada. Dit zijn de kroonjuwelen van de provincie Granada. Het vakantiehuis is de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie.

Huurperiode en prijs

Je kunt het vakantiehuis huren vanaf half juli tot begin september. De huurprijs is € 240 p/nacht, inclusief schoonmaak kosten. De minimale huurtermijn is 5 dagen, de borg is €250, te betalen bij aankomst. De borg wordt bij vertrek teruggegeven als alle vertrekken in orde zijn.

Reserveringsvoorwaarden:

Bij een reservering, is de aanbetaling 30% van de huursom.  Betalen van het restbedrag 30 dagen voor aankomst. Annuleren tot 30 dagen voor aankomst, met volledige restitutie.

×
Boeken