Uitblinken in gastvrijheid

Danny en Hillie

Wij zijn Danny en Hillie

Wij zijn Danny Wiggers en Hillie Hofma. Danny heeft 25 jaar in het onderwijs gewerkt als docent lichamelijke opvoeding, als leerling coördinator en als teamleider van een havo/vwo afdeling. Hobby’s zijn vooral sportieve activiteiten als skiën, golfen, voetbal, fietsen, wandelen, tennis en de laatste 3 jaar vooral padel. Danny heeft in Nederland, bij de knltb, zijn padellicentie gehaald en heeft ruime ervaring in het geven van padellessen.

Hillie heeft in de gehandicaptenzorg en daarna 26 jaar in het onderwijs gewerkt, ook als docent lichamelijke opvoeding. Sinds 2021 is Hillie eigenaar van Fitterleven.nu, een praktijk voor coaching op het gebied van gezonde leefstijl en stoppen met roken.

Onze droom

We hebben vaak gedroomd over een eigen B&B in het buitenland en deze droom wordt nu werkelijkheid. Vanaf 1 juli zijn wij de trotse eigenaar van B&B Casa del Patio. Wij willen uitblinken in gastvrijheid en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor onze toekomstige gasten. Wil je meer weten over alle mogelijkheden voor een verblijf, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Hasta luego!

Gevestigd in een pittoresk dorpje

Bed&breakfast Casa del Patio is gevestigd in Pinos del Valle, een pittoresk wit dorp in Andalusië. Dankzij de centrale ligging kan je vanuit onze B&B alle kanten op; sportieve activiteiten zoals fietsen, padellen, golfen of wandelen in het Sierra Nevada-gebergte, tot een dagje cultuur snuiven in bijvoorbeeld Granada (Alhambra half uur) en Malaga (1 uur). Liever een dagje strand? Dat kan natuurlijk ook. De Costa Tropical ligt op een half uur rijden van de B&B.

Meer over Pinos del Valle

×
Boeken